Η εργασία αναφέρεται στην καλλιέργεια της αμυγδαλιάς στην Ελλάδα, στην περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Στην αρχή αναφέρεται στις κλιματικές απαιτήσεις, τα βοτανικά χαρακτηριστικά και στις ποικιλίες που καλλιεργούνται ανά τον κόσμο Στην συνέχεια αναφέρει πληροφορίες για την άρδευση,το κλάδεμα και την αντιμετώπιση ασθενειών που χρειάζεται η καλλιέργεια. Επιπλέον αναφέρει οικονομικά και εμπορικά στοιχεία της καλλιέργειας ανά τον κόσμο. Τέλος αναφέρεται στην περιοχή της Λάρισας για τις ποικιλίες που καλλιεργούνται, τα οικονομικά, εμπορικά και αποδοτικά στοιχεία που έχει κάθε
ποικιλία στην περιοχή.
Δ > Δεντροκομία
Agricultural and Veterinary Sciences ▶ Other Agricultural Sciences Agricultural Engineering
(EN)
Δεντροκομία
Greek
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων (Φλώρινα)