Πρόκληση Τοκετού: βιάζεται κανείς;

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
TEI of West Macedonia   

Αποθετήριο :
@naktisis   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Πρόκληση Τοκετού: βιάζεται κανείς;

Ευθυμιάδη, Δέσποινα

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2018

2018


Η παρούσα εργασία μέσω βιβλιογραφικής ανασκόπησης εστιάζει στη μέθοδο της πρόκλησης τοκετού. Σκοπός της εργασίας είναι να προσφέρει μια πλήρη ενημέρωση γύρω από το θέμα της πρόκλησης τοκετού, να δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες για την επιτυχία της μεθόδου μέσω συγκεκριμένων προϋποθέσεων , αλλά και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αυτής. Επιπλέον, γίνεται εκτενή αναφορά στους τρόπους που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόκληση τοκετού. Τέλος παρατίθενται τα αποτελέσματα της έρευνας που έγινε για την εμπειρία των γυναικών γύρω από το θέμα αυτό. Η πρόκληση τοκετού αποτελεί στις μέρες μας μια μέθοδο που δίνει την δυνατότητα σε μητέρες όπου η διαδικασία της γέννησης του παιδιού τους δεν έγινε αυτόματα, δίνοντάς τους την δυνατότητα πραγματοποίησης ενός φυσιολογικού τοκετού. Εύχομαι η εργασία μου να αποτελέσει ένα χρήσιμο εγχειρίδιο για όλους τους γονείς.

Μ > Μαιευτική

Μαιευτική

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας > Τμήμα Μαιευτικής (Πτολεμαϊδα)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.