Στην εργασία παρουσιάζονται τα καλλιεργούμενα ως λαχανικά είδη του γένους Brassica. Περιγράφονται ως προς ταμορφολογικά χαρακτηριστικά τους, τη θρεπτική αξία τους και τις εδαφοκλιματικές απαιτήσεις τους. Γίνεται αναφορά
στις καλλιεργητικές απαιτήσεις του λάχανου, του κουνουπιδιού, του λάχανου Βρυξελλών, του μπρόκολου και του κινέζικου λάχανου. Παρουσιάζονται οι σημαντικές ποικιλίες για κάθε καλλιεργούμενο είδος.
Ο > Οπωροκαλλιέργεια
Λ > Λαχανικά
Agricultural and Veterinary Sciences ▶ Agriculture, Forestry and Fisheries Agronomy and Crop Science
(EN)
Οπωροκαλλιέργεια
Λαχανικά
Greek
Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Φυτικής Παραγωγής (Φλώρινα)