Η καταστροφή του περιβάλλοντος και οι επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Η καταστροφή του περιβάλλοντος και οι επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία

Παληογιάννη, Ελένη Δ.

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2021

2021


Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ένας έντονος προβληματισμός για το αν σχετίζονται άμεσα η προστασία του περιβάλλοντος και η οικονομική ανάπτυξη. Το ερώτημα αυτό αποτέλεσε το έναυσμα για την εκπόνηση της παρούσας πτυχιακής εργασίας που θέμα έχει την καταστροφή του περιβάλλοντος και τις επιπτώσεις τους στην ελληνική οικονομία. Για την καλύτερη κατανόηση του θέματος, η εργασία αποτελείται από πέντε κεφάλαια. Το πρώτο αναφέρεται στα περιβαλλοντικά προβλήματα και στη ρύπανση του περιβάλλοντος, το δεύτερο στη σχέση του περιβάλλοντος και της οικονομίας και το τρίτο στη βιώσιμη ανάπτυξη. Ακόμη, το τέταρτο κεφάλαιο, έχει σχέση με τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος και την πράσινη ανάπτυξη, ενώ το πέμπτο και τελευταίο κεφάλαιο πραγματεύεται το θέμα της οικονομικής ανάπτυξης σε σχέση με το περιβάλλον.

Β > Βιώσιμη ανάπτυξη
Α > Αειφορική ανάπτυξη

Βιώσιμη ανάπτυξη
Αειφορική ανάπτυξη

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.