Η διαχείριση απορριμάτων στην Ελλάδα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Η διαχείριση απορριμάτων στην Ελλάδα

Διαμαντή, Δωροθέα
Βογιατζή, Αλεξάνδρα

Κάθε σύστηµα εναλλακτικής διαχείρισης απορριµµάτων , πρέπει να σχεδιάζεται µε τρόπο ο οποίος θα εξασφαλίζει µε σειρά προτεραιότητας τα παρακάτω: Την ελαχιστοποίηση της παραγωγής απορριµµάτων µε ενθάρρυνση της µείωσης δηµιουργίας. Την επαναχρησιµοποίηση των υλικών. Την ανακύκλωση υλικών. Ο σκοπός της εργασίας αυτής είναι να παραθέσει όλους τους δυνατούς τρόπους διαχείρισης και επεξεργασίας των απορριµµάτων και τους τρόπους που αυτές µπορούν να σχεδιαστούν ώστε να έχουν , όσο αυτό είναι εφικτό, λιγότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον. Και µέσα από την ανάλυση αυτή, να γίνει κατανοητό ότι το σκουπίδια είναι πρώτη ύλη, σύνθηµα το οποίο περιγράφει πολύ εύστοχα την πραγµατική κατάσταση και έχει υιοθετηθεί από τον Σύνδεσµο Οργανισµών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Μείζονος Θεσσαλονίκης.

Thesis
NonPeerReviewed

Απορρίμματα
Απόβλητα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.