Κεράσι: Η φυτοχημική ποιότητα από την προοπτική της αλυσίδας εφοδιασμού

This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia   

Repository :
@naktisis   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Κεράσι: Η φυτοχημική ποιότητα από την προοπτική της αλυσίδας εφοδιασμού

Γεννάτος, Κωνσταντίνος

Thesis (Masters)
masters
Thesis

2022

2022


Τα κεράσια (Prunus avium L.) καταναλώνονται κυρίως ως φρέσκα φρούτα. Εκτός από την υψηλή θρεπτική του αξία και τη σχετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, το κεράσι είναι μια πλούσια πηγή φυτοχημικών, ιδιαίτερα πολυφαινολών. Ωστόσο, τα κεράσια είναι πολύ ευπαθή φρούτα, και έχουν μια σύντομη περίοδο συγκομιδής καθώς και μια σύντομη περίοδο διάθεσης τους στο εμπόριο. Αυτή η ανασκόπηση περιγράφει τη σύνθεση της πολυφαινόλης και των βιοδραστικών ιδιοτήτων των κερασιών, οι οποίες επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες πριν και μετά τη συγκομιδή κατά της αλυσίδας εφοδιασμού. Επιπλέον, παρουσιάζονται ορισμένα πραγματικά αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένης των έλεγχο των ολικών πολυφαινολών από ποικιλίες γλυκών κερασιών από την περιοχή της Έδεσσας.

Κ > Κερασιά

Κερασιά

Greek

Μεταπτυχιακές Διατριβές > ΠΜΣ Ανάλυση και τον Ποιοτικό Έλεγχο Τροφίμων
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)