Κεράσι: Η φυτοχημική ποιότητα από την προοπτική της αλυσίδας εφοδιασμού

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Κεράσι: Η φυτοχημική ποιότητα από την προοπτική της αλυσίδας εφοδιασμού

Γεννάτος, Κωνσταντίνος

Thesis (Masters)
masters
Thesis

2022

2022


Τα κεράσια (Prunus avium L.) καταναλώνονται κυρίως ως φρέσκα φρούτα. Εκτός από την υψηλή θρεπτική του αξία και τη σχετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, το κεράσι είναι μια πλούσια πηγή φυτοχημικών, ιδιαίτερα πολυφαινολών. Ωστόσο, τα κεράσια είναι πολύ ευπαθή φρούτα, και έχουν μια σύντομη περίοδο συγκομιδής καθώς και μια σύντομη περίοδο διάθεσης τους στο εμπόριο. Αυτή η ανασκόπηση περιγράφει τη σύνθεση της πολυφαινόλης και των βιοδραστικών ιδιοτήτων των κερασιών, οι οποίες επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες πριν και μετά τη συγκομιδή κατά της αλυσίδας εφοδιασμού. Επιπλέον, παρουσιάζονται ορισμένα πραγματικά αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένης των έλεγχο των ολικών πολυφαινολών από ποικιλίες γλυκών κερασιών από την περιοχή της Έδεσσας.

Κ > Κερασιά

Κερασιά

Ελληνική γλώσσα

Μεταπτυχιακές Διατριβές > ΠΜΣ Ανάλυση και τον Ποιοτικό Έλεγχο Τροφίμων
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.