Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2003 (EL)
Βελτίωση μηδικής

Κυρλίδης, Ελευθέριος
Σταματόπουλος, Στέφανος

Από την εμφάνιση του ανθρώπου πάνω στην γη μέχρι και σήμερα ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει και αναπτύξει διάφορους τρόπους με τους οποίος εξασφαλίζει την κάλυψη των αναγκών του ώστε να καταφέρει να επιβιώσει στην φύση. Ένας από τους τρόπους αυτούς είναι και η εκμετάλλευση διαφόρων ειδών του φυτικού βασιλείου είτε καλλιεργώντας τα, είτε όχι χρησιμοποιώντας τα έμμεσα ή άμεσα προς όφελος του. Στην περίπτωση αυτή ανήκει και το φυτό της μηδικής που αποτελεί ένα από τα πολλά είδη φυτών που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος. Ο λόγος για τον οποίο προχώρησε στην εκμετάλλευσή του ήταν, ότι αποτελούσε αρεστή και υψηλής θρεπτικής αξίας τροφή για τα ζώα που έκτρεφε, τα οποία αποτελούν πηγές διαφόρων προϊόντων όπως (κρέας, γάλα, μαλλί κτλ.).

Thesis
NonPeerReviewed

Ζωοτροφές

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2003


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.