Συστήματα τεχνητών υγροβιότοπων για την επεξεργασία αστικών αποβλήτων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Συστήματα τεχνητών υγροβιότοπων για την επεξεργασία αστικών αποβλήτων

Σωτηροπούλου, Αγαθονίκη

Η εργασία δηµιουργήθηκε µε σκοπό την αναφορά, την µελέτη και εν συνεχεία την οικειοποίησή µας µε τους τεχνητούς υγροβιότοπους. Μια φυσική µέθοδο επεξεργασίας υγρών αποβλήτων η οποία στην Ελλάδα, σε αντίθεση µε την υπόλοιπη Ευρώπη και την Αµερική, είναι ελάχιστα διαδεδοµένη. Πιο συγκεκριµένα, στην παρούσα εργασία θα βρείτε στοιχεία και δεδοµένα που αφορούν στον σχεδιασµό, στα αποτελούµενα µέρη, στην λειτουργία, και στους µηχανισµούς αποµάκρυνσης ρυπαντών που λαµβάνουν χώρα στους τεχνητούς υγροβιότοπους, καθώς και έναν ‘οδηγό’ της σχετικής νοµοθεσίας. Τέλος, θα βρείτε µια περιεκτική αναφορά της χρήσης των τεχνητών υγροβιότοπων ανά τον κόσµο αλλά και την παρουσίαση άλλων φυσικών συστηµάτων επεξεργασίας υγρών αποβλήτων.

Thesis
NonPeerReviewed

Απόβλητα - Βιολογική επεξεργασία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.