δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
Εχθροί και ασθένειες της πατάτας στο Νομό Φλώρινας
Σκοπός αυτής της πτυχιακής είναι να γνωρίσουμε τις σοβαρότερες και κυριότερες ασθένειες και εχθρούς που προσβάλουν την πατατοκαλλιέργεια στη περιοχή της Φλώρινας που προκαλούν καταστροφικές επιπτώσεις τόσο στην ανάπτυξη και παραγωγή όσο και στην αποθήκευση και εμπορία της πατάτας στην περιοχή. Επίσης, θα πρέπει να αυξηθούν οι προσπάθειες για μια αποτελεσματική φυτοπροστασία με την κατάλληλη επιλογή των φαρμάκων που θα χρησιμοποιηθούν.
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.