Η εργασία αναφέρεται στην επεξεργασία της πατάτας από τις βιομηχανίες καθώς και στην αποδοχή των προϊόντων της
από τους καταναλωτές και αποδεικνύει την σπουδαιότητα που έχει η πατατοκαλλιέργεια τόσο στην
διατροφή όσο και στην δημιουργία θέσεων εργασίας μέσα στο σημερινό δύσκολο πολιτικοοικονομικό περιβάλλον.
Ο εξοπλισμός και η τεχνολογία για την επεξεργασία της πατάτας διαφέρει σήμερα απ’ότι
περιγράφεται στην παρούσα εργασία αλλά η φιλοσοφία και η βασική διαδικασία παραγωγής
προϊόντων πατάτας παραμένει γενικά η ίδια.
Π > Πατάτες
Λ > Λαχανικά
Agricultural and Veterinary Sciences ▶ Agriculture, Forestry and Fisheries Agronomy and Crop Science
(EN)
Πατάτες
Λαχανικά
Greek
Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Φυτικής Παραγωγής (Φλώρινα)