Βιομηχανική επεξεργασία και χρήσεις πατάτας

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Βιομηχανική επεξεργασία και χρήσεις πατάτας

Τζούρα, Πολυξένη

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2010

2010


Η εργασία αναφέρεται στην επεξεργασία της πατάτας από τις βιομηχανίες καθώς και στην αποδοχή των προϊόντων της από τους καταναλωτές και αποδεικνύει την σπουδαιότητα που έχει η πατατοκαλλιέργεια τόσο στην διατροφή όσο και στην δημιουργία θέσεων εργασίας μέσα στο σημερινό δύσκολο πολιτικοοικονομικό περιβάλλον. Ο εξοπλισμός και η τεχνολογία για την επεξεργασία της πατάτας διαφέρει σήμερα απ’ότι περιγράφεται στην παρούσα εργασία αλλά η φιλοσοφία και η βασική διαδικασία παραγωγής προϊόντων πατάτας παραμένει γενικά η ίδια.


Πατάτες
Λαχανικά

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Φυτικής Παραγωγής (Φλώρινα)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.