Εχθροί της σίκαλης στην Ελλάδα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Εχθροί της σίκαλης στην Ελλάδα

Χατζηεμμανουήλ, Σπυρίδων

Σκοπός της εργασίας είναι να προσδιοριστούν τα κυριότερα είδη των εχθρών, τα οποία προκαλούν τις σημαντικές ζημιές στη βρίζα, ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα ή μέσα για την αντιμετώπισή τους και το προϊόν να είναι καθαρό και καλής ποιότητας. Η εργασία περιλαμβάνει δύο μέρη, το γενικό και το ειδικό μέρος. Το γενικό μέρος αναφέρεται για την καλλιέργεια της βρίζας (καταγωγή, ιστορία, οικονομική σημασία, βιολογία, ποικιλίες, εγκατάσταση, καλλιεργητικές εργασίες, άρδευση, λίπανση, και συγκομιδή). Το ειδικό μέρος ασχολείται με τα επιζήμια είδη εχθρών και κυρίως με την μορφολογία, τη βιολογία, τις ζημιές και την καταπολέμηση του καθενός από αυτά, τα οποία ανήκουν σε διάφορες τάξεις και οικογένειες.

Thesis
NonPeerReviewed

Φυτά - Ασθένειες
Σιτηρά

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.