Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην χυμοποίηση του πορτοκαλιού

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2005 (EN)
Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην χυμοποίηση του πορτοκαλιού

Γαλιώτος, Απόστολος

Οι χυμοί των εσπεριδοειδών και κυρίως του πορτοκαλιού αποτελούν βασικό στοιχείο της υγιεινής διατροφής του ανθρώπου. Αυτό οφείλεται στη μεγάλη θρεπτική αξία που έχει αφού συστατικά του πορτοκαλιού παρέχουν προστασία από προβλήματα υγείας αλλά και τονώνουν τον οργανισμό μετά από έντονη σωματική κόπωση. Οι πρώτες βιομηχανίες χυμοποίησης πορτοκαλιών εμφανίστηκαν στην Ελλάδα το 1984. Με το πέρασμα των χρόνων ο αριθμός και η δυναμικότητα των βιομηχανιών χυμοποίησης μεγάλωνε και οι μέθοδοι και η χρησιμοποιούμενη τεχνολογία προσαρμοζόταν στις καινούργιες ανακαλύψεις

Thesis
NonPeerReviewed

Εμπόριο - Ελλάδα
Χυμοί - Αναψυκτικά

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)