Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην χυμοποίηση του πορτοκαλιού

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
μέσα από τον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα *
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2005 (EL)
Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην χυμοποίηση του πορτοκαλιού

Γαλιώτος, Απόστολος

Οι χυμοί των εσπεριδοειδών και κυρίως του πορτοκαλιού αποτελούν βασικό στοιχείο της υγιεινής διατροφής του ανθρώπου. Αυτό οφείλεται στη μεγάλη θρεπτική αξία που έχει αφού συστατικά του πορτοκαλιού παρέχουν προστασία από προβλήματα υγείας αλλά και τονώνουν τον οργανισμό μετά από έντονη σωματική κόπωση. Οι πρώτες βιομηχανίες χυμοποίησης πορτοκαλιών εμφανίστηκαν στην Ελλάδα το 1984. Με το πέρασμα των χρόνων ο αριθμός και η δυναμικότητα των βιομηχανιών χυμοποίησης μεγάλωνε και οι μέθοδοι και η χρησιμοποιούμενη τεχνολογία προσαρμοζόταν στις καινούργιες ανακαλύψεις

Thesis
NonPeerReviewed

Εμπόριο - Ελλάδα
Χυμοί - Αναψυκτικά

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.