Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην χυμοποίηση του πορτοκαλιού

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην χυμοποίηση του πορτοκαλιού

Γαλιώτος, Απόστολος

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2005

2005


Οι χυμοί των εσπεριδοειδών και κυρίως του πορτοκαλιού αποτελούν βασικό στοιχείο της υγιεινής διατροφής του ανθρώπου. Αυτό οφείλεται στη μεγάλη θρεπτική αξία που έχει αφού συστατικά του πορτοκαλιού παρέχουν προστασία από προβλήματα υγείας αλλά και τονώνουν τον οργανισμό μετά από έντονη σωματική κόπωση. Οι πρώτες βιομηχανίες χυμοποίησης πορτοκαλιών εμφανίστηκαν στην Ελλάδα το 1984. Με το πέρασμα των χρόνων ο αριθμός και η δυναμικότητα των βιομηχανιών χυμοποίησης μεγάλωνε και οι μέθοδοι και η χρησιμοποιούμενη τεχνολογία προσαρμοζόταν στις καινούργιες ανακαλύψεις

Ε > Εμπόριο - Ελλάδα
Χ > Χυμοί - Αναψυκτικά

Εμπόριο - Ελλάδα
Χυμοί - Αναψυκτικά

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.