Εχθροί και ασθένειες της κερασιάς στην περιοχή του Άγρα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Εχθροί και ασθένειες της κερασιάς στην περιοχή του Άγρα

Καρρά, Άννα

Η εργασία αυτή γράφτηκε με σκοπό να βοηθήσει τους αναγνώστες της να αναπτύξουν, όσο πιο γρήγορα γίνεται, μια γενική άποψη πάνω στην καλλιέργεια της κερασιάς, καθώς και να γνωρίσουν σε μια περιοχή, όπως είναι η περιοχή του Άγρα, όπου η καλλιέργεια της είναι από τις πιο διαδεδομένες, τους βασικούς εχθρούς και τις πιο σημαντικές ασθένειες που εμποδίζουν την ευρύτερη εξάπλωση της. Αυτή η γενική γνώση θα βοηθήσει τον αναγνώστη, ώστε να είναι προετοιμασμένος να συναντήσει και να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα εάν ασχοληθεί με αυτήν την καλλιέργεια. Επιδίωξη της εργασίας είναι να προσδιορίσουμε κάποια γενικά χαρακτηριστικά της καλλιέργειας όπως επίσης και κάποιους λόγους που ευνοούν την ανάπτυξη εχθρών και ασθενειών ώστε να προλάβουμε τις καταστροφές.

Thesis
NonPeerReviewed

Κερασιά - Ελλάδα
Φρούτα - Ασθένειες και επιβλαβή έντομα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.