Μελέτη περιβάλλοντος χώρου κατοικίας στο Μαρκόπουλο Αττικής

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Μελέτη περιβάλλοντος χώρου κατοικίας στο Μαρκόπουλο Αττικής

Μαντάλας, Μιχαήλ

Η αρχιτεκτονική τοπίου αποτελεί τμήμα ενός πολύ σημαντικού κλάδου επιστήμων, του περιβαλλοντικού σχεδιασμού και ασχολείται με την ανάλυση, την σχεδίαση, τη διαχείριση και διαμόρφωση και την αποκατάσταση του φυσικού χαρακτήρα της γης. Στην παρούσα πτυχιακή θα αναλυθεί τα χαρακτηριστικά και τις αρχές που διέπουν την επιστήμη, έχοντας ως τελικό στόχο την παρουσίαση της μελέτης μιας κατασκευής ενός κήπου. Στην παρούσα πτυχιακή εργασία, θα αναλυθούν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και της αρχές που διέπουν την επιστήμη, έχοντας ως τελικό σκοπό την παρουσίαση μιας μελέτης κατασκευής ενός κήπου οικίας, με σύγχρονη λειτουργική μορφή, βασισμένη στις αρχές της αρχιτεκτονικής τοπιού και με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο. Η εργασία περιλαμβάνει σχέδιο φύτευσης των επιλεγμένων φυτών και σχέδιο άρδευσης.

Thesis
NonPeerReviewed

Κήποι - Σχεδιασμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.