Εχθροί και ασθένειες της πατάτας στο Νομό Φλώρινας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Εχθροί και ασθένειες της πατάτας στο Νομό Φλώρινας

Μιχαήλ, Θωμαή

Σκοπός της πτυχιακής αυτής εργασίας, είναι να γνωρίσουμε τις σοβαρότερες ασθένειες, τους κυριότερους εχθρούς και ζιζάνια που καταστρέφουν τις καλλιέργειες της πατάτας στο Δήμο Βουπρασίας, του νομού Ηλείας και χωρίζεται σε 3 μέρη. Στο πρώτο μέρος περιγράφονται οι σοβαρότερες ασθένειες που προσβάλλουν την πατάτα και χωρίζονται ανάλογα με το αίτιο που τις προκαλεί σε τρεις κατηγορίες: α) Μυκητολογικές, όταν το αίτιο είναι οι μύκητες, β) Βακτηριολογικές, όταν το αίτιο είναι τα βακτήρια και γ) Ιολογικές, όταν το αίτιο είναι οι ιοί, καθώς και οι τρόποι καταπολέμησης τους. Στο δεύτερο μέρος περιγράφονται οι κυριότεροι εχθροί που προσβάλλουν την πατάτα και στο τρίτο μέρος τα κυριότερα ζιζάνια και η καταπολέμηση τους.

Thesis
NonPeerReviewed

Φυτά - Ασθένειες
Ζιζάνια
Πατάτες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.