Φυτοπροστασία πατάτας στο Νομό Φλώρινας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Φυτοπροστασία πατάτας στο Νομό Φλώρινας

Μπογιαννίδου, Κυριακή

Η παρούσα πτυχιακή αφορά τον τρόπο φυτοπροστασίας της πατάτας στο νομό Φλώρινας και έχει ως στόχο την παρουσίαση των μεθόδων που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση, αλλά και την πρόληψη των ασθενειών του συγκεκριμένου φυτού. Η καλλιέργεια της πατάτας είναι μία από τις ποιο σημαντικές καλλιέργειες στη χωρά μας και εξαρτάται άμεσα από το είδος του πατατόσπορου που χρησιμοποιείται. Η αγορά ενός υγιούς πατατόσπορου και επίσημα πιστοποιημένου είναι η λύση για προσβεβλημένους κονδύλους. Ο εκάστοτε πατατοπαραγωγός οφείλει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της αγοράς και να παράγει προϊόν υψηλής ποιότητας. Για το σκοπό αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν μηχανήματα και εργαλεία υψηλής τεχνολογίας ακόμη και σε μορφή ομαδικής καλλιέργειας μια και το κόστος αγοράς είναι υψηλό.

Thesis
NonPeerReviewed

Φυτά - Ασθένειες
Πατάτες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.