Βιολογική καλλιέργεια της ελιάς και παραγωγή βιολογικού ελαιολάδου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2012 (EL)
Βιολογική καλλιέργεια της ελιάς και παραγωγή βιολογικού ελαιολάδου

Κομματάς, Γεώργιος

Η πτυχιακή αυτή εργασία αναφέρεται στη βιολογική καλλιέργεια της ελιάς και την παραγωγή βιολογικού ελαιόλαδου στην Ελλάδα. Δίνονται γενικές πληροφορίες για το φυτό της ελιάς και τις ποικιλίες τής στην Ελλάδα, καθώς και στους κανόνες της βιολογικής γεωργίας και της ισχύουσες νομοθεσίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στον ευρωπαϊκό χώρο. Αναφέρονται τρόποι και κανόνες στην παραγωγή βιολογικού ελαιόλαδου, περιγράφονται οι ποιοτικές διαβαθμίσεις του και προτείνεται η προσπάθεια στήριξής του να εστιαστεί στην ενημέρωση του καταναλωτή για την ανώτερη ποιότητά του

Thesis
NonPeerReviewed

Ελιά - Βιολογική καλλιέργεια
Ελαιόλαδο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.