Έλεγχος ποιότητας νερού Λίμνης Πολυφύτου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Έλεγχος ποιότητας νερού Λίμνης Πολυφύτου

Παγιάτης, Νικόλαος
Παγώνης, Στέφανος
Χεκιμίδης, Δημήτριος

Τα επιφανειακά νερά αποτελούν κύρια πηγή ύδρευσης και άρδευσης. Για το λόγο αυτό επιτακτική είναι η ανάγκη για τον έλεγχο τους. Η τεχνολογία στις μέρες μας έχει κάνει μεγάλα βήματα. Υπάρχουν τεχνολογίες εξειδικευμένες για τον γρήγορο, άμεσο και συνεχόμενο έλεγχο των υδάτων. Στην εργασία αυτή θα γίνει παρουσίαση της λίμνης Πολυφύτου, μια τεχνητή λίμνη που δημιουργήθηκε από την Δ.Ε.Η για να εξυπηρετεί ανάγκες για παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος μέσω των υδροηλεκτρικών σταθμών που δημιουργήθηκαν. Γύρω από την λίμνη υπάρχουν πολλές γεωργικές δραστηριότητες, έχει αναπτυχθεί σημαντικά η αλιεία αλλά και διάφορες μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας. Σκοπός της εργασίας ο έλεγχος της ποιότητας των υδάτων της λίμνης. Με το πέρας των μηνών θα πάρουμε δείγματα από πολλαπλά σημεία κατά μήκος της λίμνης, θα τα αναλύσουμε στον εργαστηριακό χώρο με σκοπό στο τέλος του εξαμήνου να μπορούμε υπεύθυνα να παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα της έρευνας μας.

Thesis
NonPeerReviewed

Νερό - Ανάλυση
Λίμνες - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.