Ν. Φλώρινας & οι τοπικές επιχειρήσεις

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Ν. Φλώρινας & οι τοπικές επιχειρήσεις

Δάφνη, Αικατερίνη

Φλώρινα, ένας ακριτικός νομός στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας με γεωγραφική θέση πολύ σημαντική για τις εμπορικές και πολιτιστικές σχέσεις της χώρας μας με τους Βαλκάνιους γείτονές της. Περιοχή καθαρά γεωργο-κτηνοτροφική, στην οποία ένα Γεωπονικό Τριτοβάθμιο Ίδρυμα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξή της, ενώ παράλληλα υπάρχουν στον αγροτικό τομέα οι δομές εκείνες, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εκπαίδευση και πρακτική άσκηση των σπουδαστών του. Στην εργασία περιγράφονται τα κλιματολογικά στοιχεία, τα κοινωνικά στοιχεία, η ιστορία, αρχαιολογία, φυσικό τοπίο και πολιτιστικά στοιχεία. Ακολουθεί η περιγραφή των Δ. Αμυνταίου και Νυμφαίου. Παρακάτω παρουσιάζονται τα τοπικά προϊόντα και δίνεται η τυπολογία των αναψυκτικών που παράγονται. Στο τελευταίο κεφάλαιο περιγράφονται δύο επιχειρήσεις και καταγράφονται τα συμπεράσματα.

Thesis
NonPeerReviewed

Εναλλακτικός τουρισμός
Φλώρινα (Ελλάδα ) - Εμπόριο
Αγροτουρισμός - Διοίκηση και οργάνωση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.