Εχθροί και ασθένειες του βαμβακιού στο Νομό Πέλλας

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Εχθροί και ασθένειες του βαμβακιού στο Νομό Πέλλας

Αποστολάκη, Όλγα

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2013

2013


Η καλλιέργεια του βαμβακιού στο νομό Πέλλας αποτελεί μεγάλη απασχόληση των αγροτών. Κατά την παραγωγή του βαμβακιού παρατηρούνται σημαντικές απώλειες λόγω των εχθρών και ασθενειών που προσβάλλουν την συγκεκριμένη καλλιέργεια και που έχουν ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση της ποιότητας και γενικά την υποβάθμιση του προϊόντος. Χρέος των παραγωγών είναι να προστατέψουν τις καλλιέργειες τους από τους εχθρούς και τις ασθένειες και να διενεργούν σωστά ώστε να μειωθούν οι απώλειες αυτές όσο το δυνατόν περισσότερο.

Β > Βαμβάκι - Ασθένειες και παράσιτα

Βαμβάκι - Ασθένειες και παράσιτα

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Φυτικής Παραγωγής (Φλώρινα)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.