Αξιοποίηση ντόπιου φυτικού πολλαπλασιαστικού υλικού

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Αξιοποίηση ντόπιου φυτικού πολλαπλασιαστικού υλικού

Βεκιάρη, Ναυσικά

Στην παρούσα πτυχιακή εργασία με θέμα Αξιοποίηση Ντόπιου Φυτικού Πολλαπλασιαστικού Υλικού ορίζουμε στο πρώτο μέρος τι είναι η γεωργική βιολογική ποικιλότητα καθώς αναφερόμαστε και στη σημασία των φυτογενετικών πόρων και του γενετικού υλικού. Στη συνέχεια ορίζουμε τι είναι γενετική διάβρωση. Επιπροσθέτως αναφέρουμε μέσα στην πτυχιακή εργασία τους τρόπους διατήρησης παραδοσιακών ποικιλιών καθώς και την δημιουργία τράπεζας γενετικού υλικού αλλά και της ελληνικής τράπεζας γενετικού υλικού. Στο δεύτερο μέρος της παρούσας πτυχιακής εργασίας κάνουμε αναφορά στο πολλαπλασιαστικό υλικό κηπευτικών αλλά και στην δημιουργία πολλαπλασιαστικού υλικού κηπευτικών. Στο τέλος του δεύτερου μέρους αναφέρουμε ποια κηπευτικά καλλιεργούνται περισσότερο στη Δυτική Μακεδονία.

Thesis
NonPeerReviewed

Σπόροι - Καλλιέργεια
Βιολογική γεωργία
Οπωροκαλλιέργεια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.