Συστατικά τροφίμων ζωικής προέλευσης με χαρακτηριστικά λειτουργικών τροφίμων

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see item page
in the web site of the repository *
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2008 (EN)
Συστατικά τροφίμων ζωικής προέλευσης με χαρακτηριστικά λειτουργικών τροφίμων

Επιστηθίου, Μαρίνα

Όσο περνούν τα χρόνια όλο και περισσότερο αυξάνονται οι ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού για άμυνα. Οι κίνδυνοι που απειλούν την υγεία μας πολλαπλασιάζονται διαρκώς και έτσι τα λειτουργικά τρόφιμα με τις ευεργετικές τους ιδιότητες παρουσιάζονται σαν ασπίδα προστασίας για την υγεία μας. Τα λειτουργικά τρόφιμα είναι τα τρόφιμα που έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν όφελος στην υγεία, πέρα από το όφελος της καλής βασικής διατροφής και της φυσικής, θρεπτικής αξίας που ήδη προσφέρουν. Οι ενεργές βιολογικά συνθέσεις των λειτουργικών τροφίμων προσφέρουν υγιεινά οφέλη και επιθυμητές φυσιολογικές επιδράσεις, όπως καλύτερη πέψη, καλύτερη εντερική λειτουργία, πρόληψη καρκίνου και βελτιώσεις στους μεταβολικούς ρυθμούς, πίεση του αίματος, ενεργειακά επίπεδα κλπ.

Thesis
NonPeerReviewed

Τρόφιμα
Προϊόντα
Αγροτικά προϊόντα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)