Συστατικά τροφίμων ζωικής προέλευσης με χαρακτηριστικά λειτουργικών τροφίμων

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
μέσα από τον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα *
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2008 (EL)
Συστατικά τροφίμων ζωικής προέλευσης με χαρακτηριστικά λειτουργικών τροφίμων

Επιστηθίου, Μαρίνα

Όσο περνούν τα χρόνια όλο και περισσότερο αυξάνονται οι ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού για άμυνα. Οι κίνδυνοι που απειλούν την υγεία μας πολλαπλασιάζονται διαρκώς και έτσι τα λειτουργικά τρόφιμα με τις ευεργετικές τους ιδιότητες παρουσιάζονται σαν ασπίδα προστασίας για την υγεία μας. Τα λειτουργικά τρόφιμα είναι τα τρόφιμα που έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν όφελος στην υγεία, πέρα από το όφελος της καλής βασικής διατροφής και της φυσικής, θρεπτικής αξίας που ήδη προσφέρουν. Οι ενεργές βιολογικά συνθέσεις των λειτουργικών τροφίμων προσφέρουν υγιεινά οφέλη και επιθυμητές φυσιολογικές επιδράσεις, όπως καλύτερη πέψη, καλύτερη εντερική λειτουργία, πρόληψη καρκίνου και βελτιώσεις στους μεταβολικούς ρυθμούς, πίεση του αίματος, ενεργειακά επίπεδα κλπ.

Thesis
NonPeerReviewed

Τρόφιμα
Προϊόντα
Αγροτικά προϊόντα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.