Κυριότερα έντομα της κυδωνιάς στην Ελλάδα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Κυριότερα έντομα της κυδωνιάς στην Ελλάδα

Τσιρέκα, Δέσποινα

Η εργασία αυτή ασχολείται κυρίως με τα κυριότερα έντομα της Κυδωνιάς, η οποία είναι ένα κατάλληλο βοήθημα σε όσους ασχολούνται με τη δράση και την καταπολέμηση των επιβλαβών εντόμων της Κυδωνιάς, διότι περιέχει χρήσιμες συμβουλές, εύστοχες εικονογραφίες και κυρίως βασισμένη σε κατανοητές και πειραματικές επιστημονικές πληροφορίες. Η εργασία περιέχει δυο μέρη. Το πρώτο μέρος διαπραγματεύεται την καλλιέργεια της Κυδωνιάς γενικά (Μορφολογία, ανθοφορία, καρποφορίας, καιρικές συνθήκες, κλάδεμα, λίπανση κτλ.) Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει τα κυριότερα έντομα της Κυδωνιάς, τα οποία ανήκουν σε διάφορες τάξεις και οικογένειες και προκαλούν σημαντικές ζημιές. Για κάθε έντομο αναφέρεται η μορφολογία, η βιολογία, η ζημιά που προκαλεί και η καταπολέμηση.

Thesis
NonPeerReviewed

Φρούτα - Ασθένειες και επιβλαβή έντομα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.