Μελέτη βελτιστοποίησης ενεργειακών συστημάτων και συμπαραγωγή ηλεκτρισμού θερμότητας σε βιομηχανία τροφίμων

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
μέσα από τον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα *
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2014 (EL)
Μελέτη βελτιστοποίησης ενεργειακών συστημάτων και συμπαραγωγή ηλεκτρισμού θερμότητας σε βιομηχανία τροφίμων

Κόκας, Αλέξανδρος - Φώτης

Ο σκοπός για τον οποίο γίνεται η πτυχιακή εργασία είναι η ενεργειακή αναβάθμιση της βιομηχανίας που χρησιμοποιείται συμβατικά μέσα για την θερμανση των χώρων και για ην παροχή ρεύματος, καθώς και η δυνατότητα αντικατάστασης των συμβατικών συστημάτων με ένα σύστημα συμπαραγωγής ηλεκτρισμού θερμότητας. Η συμπαραγωγή στις μέρες εφαρμόζεται σε πολλούς κλάδους όπως σε θερμοκήπια, νοσοκομεία, πανεπιστημιακά ιδρύματα, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία κια σε βιομηχανίες που είναι και το θέμα της εργασίας. Η συμπαραγωγή έχει ως σκοπό την εκμετάλλευσης της χαμένης θερμικής ενέργειας και την μείωση των ρυπών που καταλήγουν στο περιβάλλον.

Thesis
NonPeerReviewed

Βιοκλιματική αρχιτεκτονική

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.