Σύγχρονα συστήματα αυτοκινήτων και εφαρμογές τους

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Σύγχρονα συστήματα αυτοκινήτων και εφαρμογές τους

Χατσεράς, Μιχαήλ

Στην παρούσα πτυχιακή εργασία αναφέρεται στις αυτοκινητοβιομηχανίες, αφουγκραζόμενες αυτές τις ανάγκες της κοινωνίας παρουσιάζουν συνεχώς νέα συστήματα εξέλιξης των οχημάτων. Έχει ως στόχο να παρουσιάσει τα κυριότερα από αυτά τα σύγχρονα συστήματα που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια. Επίσης στόχος της είναι να καταγράψει τις διαφορές τους με τα συμβατικά συστήματα και γιατί έχουν επικρατήσει ή προβλέπεται να επικρατήσουν. Για αυτό τον λόγο η εργασία δομείται σε πέντε ανεξάρτητα κεφάλαια. Στο πρώτο κεφάλαιο θα παρουσιαστούν σύγχρονα συστήματα τα οποία έχουν ως στόχο τους την βελτίωση της απόδοσης των κινητήρων. Αρχικά παρουσιάζονται συστήματα που αφορούν τους συμβατικούς κινητήρες δηλαδή κυρίως τον βενζινοκινητήρα και δευτερευόντως τον πετρελαιοκινητήρα. Ακολούθως καταγράφονται συστήματα που αφορούν τους σύγχρονους κινητήρες που εμφανίζονται τα τελευταία χρόνια και είναι ο ηλεκτροκινητήρας και ο κινητήρας εσωτερικής καύσεως που χρησιμοποιεί ως καύσιμο το υγραέριο.

Thesis
NonPeerReviewed

Κινητήρες
Καύσιμα
Αυτοκίνητα - Περιβαλλοντικές απόψεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.