Θέρμανση χώρων και παραγωγή ζεστού νερού με χρήση βιομάζας - pellet

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Θέρμανση χώρων και παραγωγή ζεστού νερού με χρήση βιομάζας - pellet

Μπακάλης, Απόστολος

Η συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία, έχει να κάνει με τη θέρμανση χώρων και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, με την καύση βιομάζας και συγκεκριμένα των pellet. Αρχικά στο πρώτο κεφάλαιο της πτυχιακής εργασίας, γίνεται αναφορά στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στα περιβαλλοντικά προβλήματα, που έχουν δημιουργηθεί από την ασυλλόγιστη χρήση μη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως τα ορυκτά καύσιμα. Στη συνέχεια ακολουθούν τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των ΑΠΕ, η εξοικονόμηση ενέργειας, οι τρόποι εξοικονόμησης, ακόμη και η εξοικονόμηση ενέργειας στον κτηριακό τομέα, η ενεργειακή κατανάλωση των κτηρίων και κατά πόσο είναι ενεργοβόρα αυτά στη χώρα μας, σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Τέλος, σε αυτό το κεφάλαιο, γίνεται μια μικρή αναφορά στις εκπομπές CO2 προς το περιβάλλον και τις επιπτώσεις σε αυτό.

Thesis
NonPeerReviewed

Θέρμανση και κλιματισμός
Λέβητες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.