Βελτιστοποιήση μεταλλικής κατασκευή = Οptimization of steel construction

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Βελτιστοποιήση μεταλλικής κατασκευή = Οptimization of steel construction

Σπανού, Αγγελική

Η παρούσα πτυχιακή εργασία πραγματεύεται τη βελτιστοποίηση ενός αλυσομεταφορέα και ενός ταινιόδρομου που αποτελούν μέρος των συσκευών μιας γραμμής παραγωγής, που ψήνει οπτόπλινθους. Η προσέγγιση του θέματος έγινε με την παρουσίαση των χαλύβδινων ελασμάτων που είναι κατασκευασμένες οι συσκευές. Στη συνέχεια παρουσιάζονται μέθοδοι-τρόποι σύνδεσης (κοχλίες, περικόχλια, διάταξη ιμάντων και αλυσίδων. Θεώρησα σκόπιμο να αναφέρω ελάχιστα στοιχεία για τα ρομποτικά συστήματα, διότι και ο αλυσομεταφορέας και ο ταινιόδρομος αποτελούν μέρος των συσκευών της γραμμής παραγωγής του για ορισμένες κινήσεις χρησιμοποιείται ένα ρομπότ (πένσα περιστροφής). Ακολουθεί η περιγραφή της διάταξης, που εντοπίστηκε το πρόβλημα δηλαδή την πτώση του προϊόντος και η καταστροφή του μηχανήματος.

Thesis
NonPeerReviewed

Μεταλλουργία - Βιομηχανία και εμπόριο
Κατασκευές

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.