Παραγωγή βιολογικού οίνου

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
μέσα από τον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα *
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2004 (EL)
Παραγωγή βιολογικού οίνου

Τσαμπούρη, Ανθή

Αντικείμενο της διπλωματικής διατριβής αποτελεί η «παραγωγή του βιολογικού οίνου». Μετά τη συνοπτική – γενική αναφορά στη βιολογική γεωργία αλλά και στη βιολογική καλλιέργεια της αμπέλου ειδικότερα , επισημαίνονται οι παράγοντες που διαμορφώνουν την ποιότητα του κρασιού , αλλά και οι αναγκαίες φροντίδες των καλλιεργητών κατά την περίοδο ωρίμανσης της αμπέλου και του τρύγου. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο στάδιο της εργοστασιακής επεξεργασίας , (από τη μεταφορά των σταφυλιών στο οινοποιείο μέχρι και την παραγωγή του τελικού προϊόντος ), ενώ παράλληλα δίνονται στοιχεία σχετικά με την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης .

Thesis
NonPeerReviewed

Οίνος και οινοποιία
Αμπέλια - Βιολογική γεωργία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2004


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.