Καταναλωτικά, προσωπικά, στεγαστικά δάνεια

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Καταναλωτικά, προσωπικά, στεγαστικά δάνεια

Τσούκια, Χριστίνα
Ανδρεάδου, Κυριακή

Πολλοί λένε ότι τα δάνεια σώζουν την οικονομία αφού αποτελούν την ισχυρότερη προωθητική ύλη, όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος. Τα καταναλωτικά δάνεια τον Οκτώβριο του 2004 αυξάνονταν με ρυθμό 38,1% και τα υπόλοιπά τους ανέρχονταν στα 16,1 δις ευρώ. Τον ίδιο μήνα τα στεγαστικά δάνεια αυξάνονταν με ρυθμό 22,9% ενώ το συνολικό υπόλοιπο αυξανόταν διαμορφωνόταν στα 31,4 δις ευρώ. Τη μεγαλύτερη αύξηση (64,2%) παρουσίασαν τα προσωπικά δάνεια εμφανίζοντας υπόλοιπα που ανέρχονταν στα 6,12 δις ευρώ. Σε αυτή την εργασία θα μάθουμε για τα προγράμματα που διαθέτει η κάθε τράπεζα και τα πλεονεκτήματα του κάθε προγράμματος. Επίσης, θα ενημερωθούμε για τα επιτόκια των τραπεζών και πως κυμαίνονται ανάλογα με τη διάρκεια αποπληρωμής και το ποσό δανεισμού. Στο πλαίσιο της έρευνας υπάρχουν στοιχεία από την Εμπορική Τράπεζα για τα στεγαστικά και τα καταναλωτικά – προσωπικά δάνεια στην περιφέρεια της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας και στοιχεία από το Τ.Α.Σ. Κοζάνης και Γ.Α.Σ. Πτολεμαΐδας για τα δάνεια που χορηγούνται στους σεισμοπαθείς μετά το σεισμό του 1995.

Thesis
NonPeerReviewed

Τραπεζικά δάνεια
Στεγαστικά δάνεια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.