Δημόσιες σχέσεις στη διοίκηση επιχειρήσεων = Public relations in business administration

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Δημόσιες σχέσεις στη διοίκηση επιχειρήσεων = Public relations in business administration

Σακκά, Μαγδαληνή

Αυτή η εργασία μας παρουσιάζει μια διευθυντική λειτουργία, ενός οργανισμού-επιχείρησης, αυτή των Δημοσίων Σχέσεων. Στόχος της εργασίας αυτής είναι να μας δείξει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων στην επικοινωνία του οργανισμού με το κοινό του καθώς επίσης και στην ανάπτυξη και εξέλιξή του. Για να ανταποκριθεί σε αυτόν το σημαντικό ρόλο , ο επαγγελματίας δημοσίων σχέσεων πρέπει να διαθέτει την ικανότητα να κατανοεί την κοινή γνώμη, να σχεδιάζει προγράμματα δημοσίων σχέσεων, να κατασκευάζει αποτελεσματικά μηνύματα για όλα τα μέσα επικοινωνίας και για όλες τις ομάδες κοινού, να αξιολογεί την αποτελεσματικότητα των ενεργειών και των προγραμμάτων δημοσίων σχέσεων. Μια πλήρης κατανόηση των διαδικασιών επικοινωνίας καθώς και η ενασχόληση με τις μεθόδους του μάνατζμεντ είναι ιδιαίτερης σημασίας για την επιτυχή άσκηση των δημοσίων σχέσεων. Επίσης οι Δημόσιες Σχέσεις αποτελούν και ένα τρόπο διαφοροποίησης μιας επιχείρησης από τον ανταγωνισμό.

Thesis
NonPeerReviewed

Δημόσιες σχέσεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.