Πως επηρεάζουν τα μέσα στην δομή και την μορφή της επικοινωνίας σε μια διεθνή εταιρεία

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Πως επηρεάζουν τα μέσα στην δομή και την μορφή της επικοινωνίας σε μια διεθνή εταιρεία

Γκιάτη, Μαγδαλένια

Στην εργασία αυτή που θα αναπτύξουμε παρακάτω θα αναφερθούμε στην μεγάλη και εξειδικευμένη διάσταση της τεχνολογίας, στα νέα μέσα και στο πως επιδρούν στην λειτουργία μιας επιχείρησης. Θα αναφερθούμε στα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της τεχνολογία. Τα οφέλη που προκύπτουν από την χρησιμοποίηση των νέων μέσων είναι η ευελιξία και δυναμική συνεργασία που αναφέρεται στην άμεση και χωρίς κόπο ανταλλαγή πληροφοριών. Επίσης η υπάλληλοι αλλά και η πελάτες έχουν την ελεύθερη επιλογή του Η/Υ που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Ένας πολύ σημαντικός λόγος για την χρησιμοποίηση του δικτύου είναι ότι επιτρέπει την μείωση του κόστους μέσω της κοινής χρήσης των μηχανημάτων. Ταυτόχρονα προσφέρει την ασφάλεια των δεδομένων όταν ο υπάλληλος η ο πελάτης σερφάρει στο διαδίκτυο. Επιπλέον προσφέρει την εύκολη και αποτελεσματική επικοινωνία σε παγκόσμιο επίπεδο δη από διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές.

Thesis
NonPeerReviewed

Διαδίκτυο (Internet)
Επικοινωνία - Τεχνολογικές καινοτομίες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2006


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.