Κατεργασίες - φασεολογία, Γέφυρας ατμοφράκτη, μικρού αξονισμού και βάση υποδόχεια

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Κατεργασίες - φασεολογία, Γέφυρας ατμοφράκτη, μικρού αξονισμού και βάση υποδόχεια

Μπάρμπας, Αντώνιος

Στα φασεολόγια καταγράφονται οι πράξεις και οι φάσεις κατεργασίες του δοκιμίου. Συγκεκριμένα επιλέγεται ο αριθμός και ο τρόπος των τοποθετήσεων του δοκιμίου επάνω στην εργαλειομηχανή, επιλέγεται η βέλτιστη πορεία που θα ακολουθηθεί ώστε να πάρει αυτό την τελική του μορφή, προσδιορίζονται οι διαδρομές και ο αριθμός των πάσω του κοπτικού εργαλείου, επιλέγονται τα κοπτικά εργαλεία και τέλος υπολογίζονται οι συνθήκες κοπής και ο χρόνος κατεργασίας του δοκιμίου. Επομένως η προσέγγιση του θέματος της εργασίας εστιάζεται σε δύο κυρίως μέρη: στη σύντομη καταγραφή των στοιχείων των εργαλειομηχανών που γίνεται στο πρώτο κεφάλαιο και στην κατάργηση των φασεολογιών που καταγράφεται στο δεύτερο.

Thesis
NonPeerReviewed

Γέφυρες - Σχέδιο και κατασκευή

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.