Μελέτη κατασκευής σταθμού μεταφόρτωσης απορριμάτων στο Δήμο Αχαρνών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Μελέτη κατασκευής σταθμού μεταφόρτωσης απορριμάτων στο Δήμο Αχαρνών

Μαστρογιώργος, Δημήτριος

Το θέμα της εργασίας επιλέχθηκε γιατί, ένας Δήμος όπως ο Δήμος Αχαρνών με τέτοια έκταση και πληθυσμό, έχει ανάγκη από έναν τέτοιο σταθμό. Μπορεί ένα έργο, αυτών των προδιαγραφών, να μην είναι εφικτό στις μέρες μας λόγω της οικονομικής κρίσης, υπάρχουν όμως διάφορα ευρωπαϊκά προγράμματα τα οποία καλύπτουν μια τέτοια επένδυση. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο της πόλης, ένας Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην περιοχή των Αχαρνών θα ελαφρύνει την πόλη οικονομικά αλλά και κοινωνικά. Παρακάτω παραθέτονται γενικά στοιχεία που αφορούν το δήμο όπως ιστορικά, γεωγραφικά κλπ, καθώς επίσης και οικονομικά, πληθυσμιακά, στα οποία επικεντρωνόμαστε σε μεγαλύτερο βαθμό. Στη συνέχεια, αναπτύσσεται το θέμα χωροθέτησης του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων. Στο παράρτημα υπάρχουν εικόνες από ένα τέτοιο έργο καθώς και το σχέδιο της μελέτης.

Thesis
NonPeerReviewed

Απορρίμματα και διάθεση απορριμμάτων

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.