Κατασκευή δοχείου από λευκοσίδηρο

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Κατασκευή δοχείου από λευκοσίδηρο

Σαρασίδης, Εμμανουήλ

Η κυτιοποίηση αποτελείται από μια πολύπλοκη διαδικασία για την κατασκευή των μεταλλικών δοχείων, όπου ένας μεγάλος αριθμός υλικών χρησιμοποιείται και πολλοί παράμετροι πρέπει να ληφθούν υπόψη. Συνήθως η προσοχή του καταναλωτή εστιάζεται στο προϊόν, αγνοώντας τη μεταλλική συσκευασία. Ίσως ένα παράπονο που έχουν οι κυτιοποιοί είναι ότι ο καταναλωτής ενδιαφέρεται μόνο για το προϊόν και αγνοεί παντελώς το δοχείο και όλες τις προσπάθειες που υπάρχουν πίσω από αυτό. Στον κλάδο της κυτιοποίησης όπου χρησιμοποιείται ένας μεγάλος αριθμός υλικών για την κατασκευή των μεταλλικών δοχείων, είναι σίγουρο ότι μπορούν να γίνουν πολλές μελέτες. Η μελέτη όμως που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτή που θα αποφέρει τα σημαντικότερα οφέλη φυσικά.

Thesis
NonPeerReviewed

Συσκευασία, Υλικά της

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.