Κατεργασία ατέρμωνα - κορώνα = Construction of work & work gear screw

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Κατεργασία ατέρμωνα - κορώνα = Construction of work & work gear screw

Βασιλόπουλος, Ανδρέας
Κορκοτίδης, Ευστάθιος

Το θέμα που πραγματεύεται η παρούσα πτυχιακή εργασία, είναι η κατασκευή του ατέρμονα με την κορώνα. Θεωρήθηκε σκόπιμο να μην καταρτηστούν τα φασεολόγια για τα δύο εξαρτήματα στον τόρνο, διότι το φορτος της εργασίας θα ήταν πολύ μεγαλύτερο. Για την καλύτερη εμπέδωση του θέματος η εργασία χωρίστηκε σε δύο μέρη: στο πρώτο αναφέρονται οι εργαλειομηχανές, που μπορούμε να κατεργαστούν τα δοκίμια μας και στο δεύερο δίνονται τα κύρια χαρακτηριστικά των δοκιμίων και η μεθοδολογία της κατεργασίας τους. Αναλυτικότερα γίνεται αναφορά στον τόρνο (εργαλειομηχανή) στην οποία κατεργαζόμαστε τον ατέρμονα, και στη φρέζα Universal που έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει ατέρμονα και κορώνα.

Thesis
NonPeerReviewed

Μηχανουργική τεχνολογία (χύτευση, καλούπια, πρέσσες, τόρνοι)
Εργαλειομηχανές

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.