Εφαρμογή συστήματος HACCP στην παραγωγή εμφιαλωμένου νερού

Εφαρμογή συστήματος HACCP στην παραγωγή εμφιαλωμένου νερού

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Εφαρμογή συστήματος HACCP στην παραγωγή εμφιαλωμένου νερού

Ντουμουλιάκου, Αικατερίνη

Thesis
NonPeerReviewed

2005


Ο σκοπός αυτής της εργασίας είναι να δείξει στον αναγνώστη όλες τις ενέργειες και τα βήματα που ακολουθούνται για την διεκπεραίωση ενός σχεδίου HACCP στην παραγωγή εμφιαλωμένου νερού. Θα δούμε γενικότερα τους βασικούς κανόνες υγιεινής, τα οφέλη από την εφαρμογή τους, στη συνέχεια θα αναλύσουμε τις βασικές αρχές του HACCP, καθώς επίσης θα ερευνήσουμε τους εξοπλισμούς κτιρίων και προσωπικού. Αναφέρομαι στην προστασία της ασφάλειας των εμφιαλωμένων νερών ως πρώτη ύλη ως προς τις πηγές επιμόλυνσης του νερού, τις απαιτήσεις για την άντλησή του και την επεξεργασία του ως προς την εμφιάλωση. Τέλος όλους τους κίνδυνους από τους οποίους αποτελείται, το διάγραμμα ροής του νερού και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου του.

Εμπόριο - Ευρώπη
Νερό

Ελληνική γλώσσα

cc_by_nc_nd




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.