Εφαρμογή συστήματος HACCP στην παραγωγή εμφιαλωμένου νερού

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2005 (EN)
Εφαρμογή συστήματος HACCP στην παραγωγή εμφιαλωμένου νερού

Ντουμουλιάκου, Αικατερίνη

Ο σκοπός αυτής της εργασίας είναι να δείξει στον αναγνώστη όλες τις ενέργειες και τα βήματα που ακολουθούνται για την διεκπεραίωση ενός σχεδίου HACCP στην παραγωγή εμφιαλωμένου νερού. Θα δούμε γενικότερα τους βασικούς κανόνες υγιεινής, τα οφέλη από την εφαρμογή τους, στη συνέχεια θα αναλύσουμε τις βασικές αρχές του HACCP, καθώς επίσης θα ερευνήσουμε τους εξοπλισμούς κτιρίων και προσωπικού. Αναφέρομαι στην προστασία της ασφάλειας των εμφιαλωμένων νερών ως πρώτη ύλη ως προς τις πηγές επιμόλυνσης του νερού, τις απαιτήσεις για την άντλησή του και την επεξεργασία του ως προς την εμφιάλωση. Τέλος όλους τους κίνδυνους από τους οποίους αποτελείται, το διάγραμμα ροής του νερού και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου του.

Thesis
NonPeerReviewed

Εμπόριο - Ευρώπη
Νερό

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)