Κλιματισμός οχημάτων = Vehicle air condition

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Κλιματισμός οχημάτων = Vehicle air condition

Σισμανόγλου, Δημήτριος
Αυγεραντώνης, Αριστείδης

Η εργασία έχει ως θέμα τον κλιματισμό των οχημάτων κυρίως τηςιδιωτικής χρήσεως και δίνει έμφαση στην κατανόηση των βασικών εννοιών και στη λειτουργία του, σκοπός αυτής είναι η ανάλυση και η μελέτη αλλά και η καλύτερη γνώση των μερών που αποτελούν το όλο σύστημα . Ο περιορισμός του θέματος μαςαναγκάζει να αναφέρουμε τα τυπικά θεωρητικά στοιχεία του κλιματισμού που αποτελούν την γενική εικόνα και προσδιορίζουν τιε κατευθύνσεις της εργασίας , που αναλύονται στα επόμενα κεφάλαια. Η παρούσα πτυχιακή χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος, το οποίο αποτελεί το γενικό μέρος της πτυχιακής αναφέρεται την έννοια του κλιματισμού και πώς ξεκίνησε στο πρώτο αυτοκίνητο. Αναλύεται ιδιαίτερα η γενική έννοια του κλιματισμού τα ψυκτικά υγρά καθώς και τα βασικά μεγέθη - μεταβολές τα οποία αποτελούν σημαντικό μέρος του.

Thesis
NonPeerReviewed

Κλιματισμός - Βιομηχανία και εμπόριο
Αυτοκίνητα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.