Γεωργικά μηχανήματα - καταστροφέας = Αgricultural machinery - destroyer

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Γεωργικά μηχανήματα - καταστροφέας = Αgricultural machinery - destroyer

Βασιλειάδης, Πολυχρόνης

Το γεγονός ότι οι γεωργικές μηχανές αποτελούν τις κυριότερες διατάξεις για την παραγωγή και καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των αγροτικών προϊόντων είναι αναμφισβήτητο. Οι γεωργικές μηχανές έχουν συμβάλλει σε μεγάλο ποσοστό στην βελτίωση και ανάπτυξη της καλλιεργήσιμης γης, στην μείωση του χρόνου καλλιέργειας ενός αγροτεμαχίου άλλα και στην αύξηση του συνόλου της αγροτικής παραγωγής. Παρά την σημασία τους στον τομέα αυτό, αντιμετωπίζονται με μειωμένο ενδιαφέρον από την ελληνική βιβλιογραφία. Και πιο συγκεκριμένα, αυτό επιβεβαιώνεται από επιστήμες όπως της γεωπονικής, οι οποίες προσανατολίστηκαν περισσότερο στην μελέτη και ανάπτυξη διαφόρων άλλων κλάδων, π.χ. στη βελτίωση σύγχρονων αγροτικών προϊόντων και καλλιεργειών, παρά στον κλάδο «γεωργικές μηχανές» στην Ελλάδα.

Thesis
NonPeerReviewed

Γεωργικά μηχανήματα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.