Υβριδικά αυτοκίνητα - μελλοντικές καινοτομίες στη μεταφορά = Ηybrid cars - future innovations in transport

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Υβριδικά αυτοκίνητα - μελλοντικές καινοτομίες στη μεταφορά = Ηybrid cars - future innovations in transport

Θεοδοσούλης, Ελευθέριος-Δημήτριος

Κύριο αντικείμενο της πτυχιακής εργασίας μας είναι τα υβριδικά αυτοκίνητα – μελλοντικές καινοτομίες στην μεταφορά και η λεπτομερέστερη μελέτη αυτών. Ουσιαστικά παρουσιάζεται η ιστορία του υβριδικού οχήματος και η εξέλιξη στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, επίσης για καλύτερη διευκόλυνση του εξεταστικού μας αντικείμενου έχουμε κατηγοριοποίηση των υβριδικών οχημάτων ανάλογα α) με το είδος ενέργειας τους β) με τον βαθμό υβριδοποίησης τους γ) με την διάταξη του κινητηρίου συστήματος. Τέλος έχουμε αφιερώσει ολόκληρο κεφάλαιο στους συσσωρευτές που είναι η καρδιά εντός εισαγωγικών για κάθε υβριδικό όχημα. Εν συνεχεία εξετάσουμε εναλλακτικές πηγές ενέργειας που κινούν ή και θα κινήσουν στο άμεσο μέλλον οχήματα, αποτελώντας μελλοντικές καινοτομίες μεταφοράς, τέτοιες είναι η υγραεριοκίνηση, κίνηση με φυσικό αέριο, βιοαιθανόλη, βιοντίζελ, ηλιακή ενεργεία και υδρογόνο.

Thesis
NonPeerReviewed

Αυτοκίνητα - Περιβαλλοντικές απόψεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.