Ελαστικά - αναρτήσεις οχημάτων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Ελαστικά - αναρτήσεις οχημάτων

Πίττας, Γεώργιος

Η παρούσα εργασία παρουσιάζει εκτενώς την εξέλιξη των ελαστικών μέσα στο χρόνο, ξεκινώντας από τα πρώτα ελαστικά ποδηλάτων που αποτέλεσαν τη βάση για τα ελαστικά όπως τα ξέρουμε σήμερα. Πλέον, η βιομηχανία των ελαστικών θεωρείται καινοτόμος, άκρως αναγκαία αναλογιζόμενοι την αξία των μεταφορών στη σύγχρονη εποχή και διαρκώς αναπτυσσόμενη. Έτσι, τελειώνοντας αρχικά με την ιστορική αναδρομή και τη σύντομη παρουσίαση των ημερομηνιών σταθμών στην εξέλιξη της βιομηχανίας των ελαστικών, συνεχίζει με την ανάλυση της κατασκευής των ελαστικών και των επιμέρους στοιχείων του. Στο τρίτο κεφάλαιο παρουσιάζονται τα βασικά υλικά από τα οποία κατασκευάζονται τα ελαστικά. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρονται τα βασικότερα υλικά, δηλαδή το καουτσούκ, τον άνθρακα και το πυρίτιο.

Thesis
NonPeerReviewed

Αυτοκίνητα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.