Ποιοτικός έλεγχος και έλεγχος βλαβών γραναζιών επιλογή των χαρακτηριστικών στοιχείων κωνικού και ελικοειδούς γραναζιού

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Ποιοτικός έλεγχος και έλεγχος βλαβών γραναζιών επιλογή των χαρακτηριστικών στοιχείων κωνικού και ελικοειδούς γραναζιού

Μπαβέλης, Χρήστος

Σκοπός της πτυχιακής εργασίας είναι να γίνουν γνωστές οι συνηθέστερες βλάβες γραναζιών καθώς και οι μέθοδοι εύρεσης αντιμετώπισής τους. Γίνονται οι απαιτούμενοι υπολογισμοί για την κατασκευή κωνικών οδοντοτροχών και οδοντοτροχών με ελικοειδές οδόντες και στην συνέχεια γίνεται αναφορά στον ποιοτικό έλεγχο ο οποίος είναι απαραίτητος για την επίτευξη υψηλής ποιότητας προϊόντων που είναι και ο στόχος της επιχείρησης κατασκευής γραναζιών . Για την ομαλή λειτουργία των μηχανών κατασκευής γραναζιών και γενικά κάθε μηχανής όπου εμπλέκονται γρανάζια είναι απαραίτητη και η συντήρησή τους γι αυτό και γίνεται αναφορά σε μερικές μεθόδους συντήρησης των μηχανών όπως η Λειτουργία ως την Βλάβη, η Προληπτική Συντήρηση, η Προβλεπτική Συντήρηση και η Συντήρηση Ακριβείας.

Thesis
NonPeerReviewed

Μηχανουργική τεχνολογία (χύτευση, καλούπια, πρέσσες, τόρνοι)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.