Μanagement παραγωγικής διαδικασίας = Management productive procedure

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Μanagement παραγωγικής διαδικασίας = Management productive procedure

Παπαγεωργίου, Ντανιέλα

Στην παρούσα πτυχιακή εργασία εξετάζεται η Διοίκηση των Παραγωγικών και Εκπαιδευτικών μονάδων. Συγκεκριμένα ορίζεταο τι σημαίνει ποιότητα, πως γίνεται ο έλεγχος της και ποιες είναι οι βασικές κατηγορίες της. Προσδιορίζεται τι σημαίνει ο ορός management στη Βιομηχανική Διοίκηση, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ,στη Παιδιά και στα Συστήματα οργάνωσης της παραγωγής. Στη συνεχεία καθορίζονται οι όροι παρτίδες, στη βιομηχανική παραγωγή η οποία χωρίζετε σε φάσεις και στη ακολουθία που αυτές διέπουν. Αυτονόητο είναι ότι ο ρόλος του management στην παιδιά προσδιορίζει και την ποιότητα της ,βλέπει μακροπρόθεσμα τους στόχους και ανοίγει νέους ορίζοντες. Τέλος αναλύεται ο ρόλος του management όπως προορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Thesis
NonPeerReviewed

Μάνατζμεντ
Διοίκηση και οργάνωση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.