Ταινιόδρομοι = Transporting machines

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Ταινιόδρομοι = Transporting machines

Τάσιος, Δημήτριος
Τσακούλης, Γεώργιος

Η παρούσα εργασία πραγματεύεται τις μεταφορικές ταινίες ή αλλιώς τους ταινιόδρομους. Αρχικά στην εισαγωγή γίνεται μια σύντομη ιστορική αναδρομή στην χρησιμοποίηση των μεταφορικών μηχανών και των ταινιόδρομων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Στην συνέχεια του κεφαλαίου αναφέρονται οι τομείς στους οποίους μπορεί κανείς να συναντησει ταινιοδρόμους. Ακολουθεί η αναλυτική παρουσίαση των διαφόρων εξαρτημάτων των ταινιοδρόμων, παράλληλα από πίνακες και σχέσεις γίνεται μια προσπάθεια ανάλυσης όλων των παραμέτρων που επηρεάζουν τον τρόπο κατασκευής, λειτουργίας και συντήρησης αυτών. Μετά την ανάλυση του θεωρητικού μέρους δίνεται μέσα από σχήματα και υπολογισμούς, μελέτη για τη χρήση, εγκατάσταση και λειτουργία ενός ταινιοδρόμου σε μια αποθήκη λιπασμάτων.

Thesis
NonPeerReviewed

Βιομηχανική οργάνωση
Μεταφορικά μέσα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.