Μελέτη και σχεδίαση διατρητικού μηχανήματος μεταλλικών γωνιών περίφραξης με την λειτουργία υδραυλικού συστήματος

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Μελέτη και σχεδίαση διατρητικού μηχανήματος μεταλλικών γωνιών περίφραξης με την λειτουργία υδραυλικού συστήματος

Μπαλίτας, Γρηγόριος

Κανείς πλέον δεν μπορεί να αρνηθεί, ότι η βιομηχανική ανάπτυξη, αποτελεί το σημαντικότερο ίσως σκαλί που οδηγεί μία χώρα σε πρόοδο και ευημερία. Ένας από τους βασικούς στόχους στην ανάπτυξη του προϊόντος είναι η μείωση του χρόνου παραγωγής. Η ικανότητα μίας επιχείρησης να εισάγει γρηγορότερα ένα προϊόν σε συνδυασμό με καλύτερη ποιότητα κατασκευής μπορεί να επιφέρει, καλύτερη απόδοση του προϊόντος και υψηλότερο κέρδος. Πάνω σε αυτήν την ιδέα στηρίχτηκε και ο προσανατολισμός και ο σκοπός της δημιουργίας του συγκεκριμένου μηχανήματος. Δημιουργείται λοιπόν μία συνεχιζόμενη ανάγκη για δημιουργία καλύτερων και ποιοτικότερων εργαλειομηχανών με απώτερο σκοπό την δημιουργία προϊόντων καλύτερης ποιότητας με χαμηλότερο κόστος.

Thesis
NonPeerReviewed

Μηχανουργική τεχνολογία (χύτευση, καλούπια, πρέσσες, τόρνοι)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.