Επιχειρηματικό σχέδιο ναυτιλιακής εταιρείας "ΑΝΕΚ"

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Επιχειρηματικό σχέδιο ναυτιλιακής εταιρείας "ΑΝΕΚ"

Παπαϊωάννου, Κωνσταντίνος

Στον κλάδο της ελληνικής ακτοπλοΐας κατά τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί αλματώδης πρόοδος, με την συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπαρχόντων πλοίων, αλλά κυρίως με την δρομολόγηση νέων σύγχρονων πλοίων. Αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών στους τομείς της ασφάλειας και της άνεσης των επιβατών, σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη ταχύτητα ταξιδίου, την συχνότητα, την ακρίβεια και την κανονικότητα των δρομολογίων. Οι εταιρείες του ακτοπλοϊκού κλάδου, επιπλέον των υπηρεσιών που παρέχουν στο εσωτερικό της χώρας, δραστηριοποιήθηκαν δυναμικά και επέκτειναν τις γραμμές σύνδεσης της χώρας με λιμάνια του εξωτερικού (γραμμές Ελλάδας - Ιταλίας). Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα εταιρείας που αναπτύσσεται και προσανατολίζεται προς τον διεθνή ανταγωνισμό αποτελεί η Ανώνυμος Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης (Α.Ν.Ε.Κ.).

Thesis
NonPeerReviewed

Ακτοπλοϊκές εταιρείες - Χρηματοοικονομική ανάλυση
Επιχειρηματικός σχεδιασμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.